SloBal Village is een dorp in een pand en is de thuisbasis van de Golden Peanut Society.

De Golden Peanut Society organiseert o.a. Exposities, feesten, vervreemdende interventies in de openbare ruimte, fictieve literaire avonden en radioshows.

Ze opereren deels ondergronds, lokaal en anoniem.

Allerlei acts van zeer diverse pluimage hebben reeds hun opwachting gemaakt op de planken van het Gouden Pinda Theater. Het variété op dit pittoreske podium in het hart van SloBal Village laat het publiek vaak vol verbijstering achter.

Voor actuele programmering; check de agenda.

Bij Chez Vera kun je tijdens exposities, optredens en andere evenementen terecht voor revolutionaire hapjes en drankjes.

Tevens heeft Chez Vera een idealistisch bak-team en een groepje enthousiaste bar-kameraden.

Sinds 2018 heeft SloBal Village de vaste collectie van het werk van de vermaarde conceptuele kunstenaar C.J. Van der Wulpshout permanent ondergebracht op zaal.

Maak kennis met een dwarsdoorsnede uit het latere werk van deze eigenzinnige kunstenaar en doe eventueel je behoefte op het sleutelwerk van de collectie.

Alle muziekproducties die voortkomen uit SloBal Village, van Lotusbox tot The Michaels Family van Jan Lotze worden hier geproduceerd, opgenomen en af gemixed.

Ook worden er tal van andere audio-verwante klusjes gedaan én het is de thuisplaats van Rubber telephone records.

‘Creating global innovative solutions for target marketing use.’

Hier in SloBal Village is de  BSG gevestigd. Het is gespecialiseerd in community based process outsourcing in het niche-specificated spectrum van de Creative Industry. From scratch is Bard Sloven in 2001 begonnen als creative entrepeneur. Inmiddels is hij painting and d.j. job expert executive van het mondiaal opererende BSG, die samen met zijn team van experts zich competeert in the global trade field. Voor al uw systematic empty wall situations en dull music moments bieden wij de know-how-to-fix solution. Vraag vrijblijvend een quotation aan bij BSG. Uw partner in innovative creative strategies.